lauantai 17. maaliskuuta 2012

Bloggaaja pandat ja sen sun muuta

Moiij! En  malta millään nukkua,  ;O Mutta minä suostuttelisin teitä kattomaan Tillervon panfu-blogia.  Kirjoitukset ja jutut ovat super hyviä, Kuten kaikkien muitten panfu-Bloggarien tehtävä onkin... Siis, Että kaikkin Bloggari-pandojen Pitää, Pitää huolta Blogista, Mm... Koska muuten sitä ei olekkaan. :O

Koskahan, Joku on menettänyt blogin. Minä yritän pitää Bloggarin huolto-Yhtiön  turvassa.  Ettei, Kukaan voisi tulla kirjoittelemaan vaikkapa jonkun suositun blogiin. Vaikkapa kommentteihin jotakin rumaa.  (Voi käydä köpelösti) Mutta sama juttu on että et kerro missään nimessä Bloggaaja-salasanaasi! Tai edes sähköpostia. Koska muuten voi käydä melkein sama juttu, Kun äsken kerroin. "Joku käy Bloggaaja-Tyypilläsi ja kirjoittaa jotain todella rumaa" Ja sellaista ei saisi tehdä. Mutta pahoja Ihmisiä on olemassa.  En kyllä toivoisi niin.. (Hmm.. En taida pelästytellä teitä)

:-(  ANTEEKSI   jos puheeni pelästytti teitä, Vai oliko se ihan Ok:n Normaalia. XP  Eipäs tässä muutakaan ole. Tassuttain"Nelli181"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti