lauantai 17. maaliskuuta 2012

Mikä on Postaus?

Moij,

Mitäs olette puuhailleet, Tähän asti? Minä olen Bloggannut, Lukenut Pandojen blogjea.Panfuttanut.. Ja Ollut ulkona, Aika rientää nopeasti. Olen kuullut joiltakin mitä postaus tarkoittaa? Noh, Minä kerron sen.

1. Postaus on kirjoittamista tietystä aiheesta. Jonka on itse valinnut

.

2. Postaus voi tarkoitaa välillä Jutun kertomisesta panfu blogi Chatissa. Mutta, Meidän pitää poistaa Chatti blogeistamme. Koska se on turvallisemaa, Ja kukaan ei luokkaannu



3.Postaus voi harvoin kyllä, Kun ottaa kuvan. Ja Liittää sen kirjoitukseen. Ja Alkaa kirjoittamaan kuvaan liittyvää.




Mutta yleensäkkin, Postaus on juuri tätä kirjoittamista. Ensinmäinen sanontani 1.

Postaukseen kuuluu, Erityinen kirjoitus tapa. Esim " Pustaus on uudistettu, Tai Vanhennettu juttu"

Aluksi, Pitäisi miettiä hyvään postaukseen Otsikko, Että tietää mistä postauksesta on kyse.

Esim "Lilli on tekemässä ensinmäistä tekstiä hän laittaa otsikoski Hauska päivä, Ja hän kertoo ihan muusta"

Siski kannattaisi laittaa otsikko kirjoituksen suurimman osaksi saman laisiksi. Postaukseen liittyy myös kuva, Joka voisi olla," Tämä on postauksen neuvonta" tai niin edelleen.  Postauksen kuva, Pitää mieluiten, Olla otsikon ja postauksen seurassa, Eli siis että se liittyy siihen samaan ryhmään.  Aijemmin, Jotkut voivat laittaa kuvan, Omaa laatua postaukseen ja otsikkoon, Erin laisena. Että jos siinä kerrotaan esim "Kaveruksista" Ja Laitat kuvan halloweenista, Niin kannattaisi enemmäkseen, Laittaa niiden kaverusten kuva. Tai mitä nyt näytätte panda kaveristanne, Ta sadusta. Ihan mistä vain, Kunhan siinä ei ole miljoona kuvaa. Jotka eivät kuulu siihen kirjoitukseen. Mielummin pari neljä viisi, kuvaa. Jotka liittyvät tähän asiaan.


 Siinä, Oli ainakin yksi juttu vain. Tassuttain: Nelli181 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti